Studiebesök

Studiebesök

Skolklasser, föreningar, företag och andra grupper är välkomna att lämna intresseanmälan för studiebesök på någon av anläggningarna inom NSVA. Vi tar emot studiebesök i mån av tid. Ibland har vi tyvärr svårt att ta emot studiebesök i den omfattning som vi får in intresseanmälningar.

Om ni är intresserade av ett studiebesök fyll i intresseanmälan. Vi återkommer sedan med besked om vi har möjlighet att ta emot er. Ange gärna flera tider då ni kan komma. Det underlättar för oss att hitta en tid som passar. Vi tar emot max 20 personer på ett studiebesök.

Studiebesök till avloppsanläggningar

Vi tar emot studiebesök till avloppsreningsverken inom NSVA. Vänligen ange om studiebesöket är allmänhet eller specialist (utbildning inom teknik, forskare med mera), så att vi kan anpassa studiebesöket till rätt nivå. Säkerhetsregler som gäller vid våra avloppsanläggningar skickas ut inför bokat besök.

Studiebesök från skolklasser inom Helsingborgs stad och som vill besöka Öresundsverket hänvisas i första hand till Miljöverkstaden i Helsingborg.

Intresseanmälan studiebesök