Välkommen till vår nya webbplats

Välkommen till vår nya webbplats

25 november, 2019

Du som kund har varit i fokus i arbetet med att ta fram NSVAs nya webb. Ett av de viktigaste målen har varit att det ska vara lätt att hitta information och att göra ärenden direkt på webben. Den nya webbplatsen anpassar sig också efter din skärm så att webbplatsen är användarvänlig oavsett om du använder dator, läsplatta eller mobil.

Ny struktur

Vi har gjort om strukturen för att det ska bli lättare att hitta det du söker. Vi har också ett nytt navigationssystem som kallas boxnavigation. Detta system bygger på bredden istället för på djupet. Det du ser i boxarna är det som finns på webbplatsen. Det finns med andra ord väldigt få gömda undersidor och de som finns är alltid direkt relaterade till ämnet. Detta system gör det lättare att snabbt få en överblick. Skulle du inte hitta det du söker finns det en sökfunktion som du kan använda.

Innehållet på webben är uppdelat enligt nedan:

Driftinformation – presenteras nu i ny form där du bland annat kan klicka på händelser direkt i kartan för att se mer information. Projekt som tidigare presenterades i driftinformationen hittar du nu på vår nya projektwebb.

Kundservice – här hittar du all information om administrativa kundärenden.

Vatten & Avlopp – här hittar du information om anslutning, vattenförbrukning, vattenmätare, dricksvatten, spillvatten, dagvatten och andra verksamhetsrelaterade frågor.

Råd & Tips – här hittar du råd om vad du kan göra för att värna om miljön. Här finns också viktig information om vad som händer om en kris inträffar.

Om NSVA – här hittar du information om företaget och hur du kontaktar oss.

Webbplats under utveckling

Eftersom webbplatsen är helt ny finns det fortfarande saker som är under utveckling. Det kan också finnas en del trasiga länkar, då vissa länkar behöver länkas om manuellt. Om du upptäcker något som inte stämmer eller inte fungerar som det ska vill vi gärna att du kontaktar oss så vi kan åtgärda detta så snabbt som möjligt.

Du når oss på: webmaster@nsva.se

Det kan ta upp till 48 timmar innan lanseringen slagit igenom. För att allt på den nya webbplatsen ska visas rätt, kan det vara så att du i din webbläsare behöver rensa webbhistorik och kakor.

Om du skulle stöta på problem när du ska utföra ärenden på vår webbplats, kontakta kundservice på 010-490 97 00 så hjälper vi dig.

Tillbaka till nyheter