Sök ditt nya jobb på NSVA- besök vår karriärsida!

20 juli, 2018

Just nu söker NSVA flera nya medarbetare: En rörnätstekniker, en projektingenjör, en redovisningsekonom och en drifttekniker. Läs mer om våra lediga jobb på NSVAs karriärsida, jobb.nsva.se.

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag cirka 200 medarbetare.

Just nu har vi flera lediga tjänster på NSVA. Vi söker en rörnätstekniker, en projektingenjör, en redovisningekonom och en drittekniker. Besök gärna vår nya karriärsida jobb.nsva.se för att läsa mer om de utannonserade jobben. Ansöker gör du enkelt online, direkt på sidan.

– Finns det inget jobb ute som passar dig just nu är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Passa gärna på att se våra filmer där olika medarbetare berättar om sin arbetsvardag, säger Anna Holmstedt, HR-manager på NSVA.

Tillbaka till nyheter