Kundsidor

Välkommen till våra kundsidor. Här kan du som får din VA-faktura från NSVA logga in och lämna mätarställning samt se faktura- och förbrukningshistorik med mera.

På grund av IT-arbete kommer det att vara driftstörningar på kundsidorna från och med 12 april. Har du några frågor, kontakta gärna vår Kundservice på kundservice@nsva.se

Lämna mätarställning

Det är bra att läsa av sin vattenmätare regelbundet. Dels för att få en faktura som baseras på din uppmätta förbrukning, dels för att upptäcka om man misstänker en vattenläcka. Lämna din mätarställning gör du enklast här.

Se din förbrukning och dina VA-fakturor

Kundsidorna fungerar för VA-kunder i Bjuv, Båstad, Helsingborg, Landskrona och Svalöv, det vill säga i de kommuner där VA-fakturan kommer från NSVA.

Kundsidorna fungerar inte för VA-kunder i Åstorp, eftersom NSVA inte sköter VA-faktureringen i Åstorps kommun. Vid frågor om VA-fakturan samt för att lämna mätarställningen i Åstorp hänvisar vi till Åstorps kommun på tel 042-640 00 eller via www.astorp.se.

Så här loggar du in på kundsidorna

1. Välj kommun här nedanför

2. Logga in med hjälp av ditt kundnummer (finns på din faktura) och ditt personnummer eller organisationsnummer (företag).