Sommarvatten i Båstad

I Båstads kommun är det många fastigheter som inte har någon avstängningsventil för vattnet. Det innebär att du inte själv kan öppna eller stänga vattnet, till exempel om huset står tomt under vintern.

För dig i Båstad som har vattnet avstängt på vintern och vill att vi ska öppna vattnet inför sommaren, gör vi detta under 1-2 veckor på våren (vanligen runt påsk). Stängning av vattnet inför vintern görs under 1-2 veckor på hösten.

Ansvarig på plats

Vid öppning/stängning av vattnet måste fastighetsägaren, eller annan av fastighetsägaren utsedd vuxen person, vara på plats för att kontrollera att allt fungerar som det ska inne i fastigheten och att det inte finns något läckage. Vi kan tyvärr inte öppna/stänga vattnet om det inte finns någon på plats för att säkerställa detta.

Kostnad

Ni kommer att debiteras en avgift på 437,50 kr (inkl moms) per tillfälle för öppning/stängning av vattenservis.

Boka tid för öppning/stängning av vatten i Båstad

Boka tid via formuläret nedan. Du kan också ringa och boka tid på tel 010-490 97 00, vardagar kl 8-12, eller skicka e-post till matare@nsva.se.

I övriga kommuner inom NSVA är det ovanligt att inte ha avstängningsventil. Behöver du hjälp att öppna eller stänga ditt vatten i en annan kommun, kontakta vår kundservice på tel 010-490 97 00.

Tidsbokning Båstad

ANLÄGGNINGSADRESS: 
Gatuadress
Postadress
KONTAKTPERSON: 
Namn
Telefon
E-postadress
ÖNSKAD TIDPUNKT 
Datum och tid (ange gärna flera)
ÖVRIGT 
Ev ytterligare information