Studiebesök

Skolklasser, föreningar, företag och andra grupper är välkomna att lämna intresseanmälan för studiebesök på någon av anläggningarna inom NSVA. Vi tar emot studiebesök i mån av tid. Ibland har vi tyvärr svårt att ta emot studiebesök i den omfattning som vi får intresseanmälningar.

Om ni är intresserade av ett studiebesök fyll i intresseanmälan nedan så återkommer vi med besked om vi har möjlighet att ta emot er. Ange gärna mer än en tidpunkt som ni kan komma, så är det lättare att tillgodose era önskemål. Max 20 personer vid ett studiebesök.

Studiebesök på Öresundsverket i Helsingborg

Mellan den 1 januari 2018 och våren 2020 kan inga studiebesök ske på Öresundsverket på grund av ombyggnation. Den nya stadsdelen Oceanhamnen i H+området ska växa fram i närheten av Öresundsverket. För att detta ska fungera, framför allt med tanke på lukt, kommer NSVA att bygga över delar av Öresundverket. Här kan du läsa mer om det spännande projektet. Vi välkomnar besökare tillbaka när ombyggnationen är färdig.

Åldersgränser och skolklasser

Observera att på Öresundsverket i Helsingborg har en åldergräns på 11 år. Vänligen ange om ni är allmänhet eller specialist (utbildning inom teknik, forskare med mera), så att vi kan anpassa studiebesöket efter er nivå.

I Helsingborg tar vi vanligen inte emot skolklasser eftersom alla elever i åk 5 besöker Öresundsverket och Örbyverket inom ramen för Miljöverkstadens program.

Intresseanmälan för studiebesök

Grupp
Om skolklass, ange årskurs
Antal deltagare
Kontaktperson
Telefon
E-postadress
Anläggning


Typ av studiebesök
Önskat datum och tid
Övrigt